Kommersiellt

West Estate äger och utvecklar fastigheter med inriktning på sport- & businesscenter samt lager & logistik.

Kungsbacka

I den kända ”Nintendofastigheten” på Marios Gata i Kungsbacka har West Estate skapat ett sport & businesscenter-Sweetspot. Coworking på Workspot i en modern, sportig & exklusiv miljö kan du hyra kontorsrum eller sitta i öppet landskap, här finns totalt 28 arbetsplatser och sociala ytor. Bjud in dina kunder på konferens till den senaste tekniken Whiteboard och utsikt över padelanläggningen där World Of Padel har 8 st padelbanor och en singelbana, butik och café. Ett nytt gymkoncept – M21 Sportcenter med gym, crossfit, kampsport, gruppträning, yoga och personlig tränare. Vidare kommer JumpYard att flytta in i nybyggda lokaler vintern 2024. Fastigheten är under utveckling och vårt mål och vision är att skapa en ny mötesplats för sport, hälsa och business i Kungsbacka. Vill du bli en del av det?

Sweetspot Home of Sport and Business

Ny destination och mötesplats i Kungsbacka.

Sweetspot
Instagram

Workspot Coworking

Din fasta punkt för arbete och möten, för dig, dina affärer och ditt nätverk. Hyr ett eget kontor eller ta plats i det öppna landskapet. För ett par timmar, en dag eller över tiden. Mötesrum med den senaste tekniken och gott kaffe ingår förstås.

Telefon: 073 032 54 80
E-Post: anna@westestate.se
Webb: workspot.se
Instagram:
 sweetspotkungsbacka

World of Padel Kungsbacka

En anläggning som är mer än en timmes spel. Utöver tolv banor (8 dubbel, 1 singel, 3 teknik) finns en välsorterad shop, sociala ytor för att hänga kvar en stund efter matcherna, ett café och vassa tränare som kan skräddarsy din träning. Ett ställe att träffas, träna och trivas på.

Öppettider: 08.00-23.00
Telefon: 0300 66 63 00
Webb: worldofpadel.se
Instagram: worldofpadelkungsbacka

M21 Sport Center

Välkommen till Kungsbackas mest spännande träningsanläggning! Vill du bli stark, uthållig, snabb eller vig? Vill du gå ner i vikt? Vill du gå upp i vikt? Vill du hitta en träningsform som du tycker är rolig? Är du en elitsatsande atlet som vill ta din träning till nästa nivå? Är du ny på gymmet och vill lära dig hur man tränar på bästa sätt? Du kanske inte vet vad du vill med din träning eller vilka dina mål är, men vill ta reda på det? Oavsett vilken utmaning du bär på så hjälper vi dig med den. Utrustning, coacher, träningsyta, miljö – vi strävar alltid mot att hålla en hög standard. Och oavsett erfarenheter och kunskap, hos oss får du hjälp med att både sätta och att nå dina träningsmål.

Öppettider: 05:00-23:00 alla dagar
Telefon: 0738976699
E-post: info@m21.se
Webb: m21.se
Instagram: m21sportcenter

Båstad

I Båstad vid vårt nybyggda bostadsprojekt, Brf Norrvikens Kust äger West Estate padel & tennisklubben med 2 padel och 2 tennisbanor samt klubbhus intill havet. På banorna har hela världseliten i padel spelat och tränat under de sommarveckor som padel- och tennisturneringarna varit i Båstad. Här har de mest fantastiska sporteventen hållits, bara att höra av er om ni planerar event. Intill har vi även byggt Bjärehalvöns längsta brygga där det finns möjlighet till aktiviteter. Fastigheterna färdigställdes 2018.

Halmstad

Invid Halmstad Högskola på Pilefeltsgatan projekteras det för en industribyggnad med lager, handel och kontor. Byggnation planeras att starta under Q1 2023. Området, där Halmstad Högskola ligger med över 12 000 studenter, är ett utmärkt läge i staden. Byggnationen beräknas vara klar Q1 2024.

Trollhättan

I Överby köpcentrum i Trollhättan är en butiksbyggnad färdigställd på ca 4 000 kvm. Uthyrning pågår.

Kungsängen Viby

I det mycket expansiva området Brunna i Upplands-Bro kommun äger och utvecklar West Estate 2 lager/logistikfastigheter.

På fastigheten Viby 19:97 på Mätarvägen 7 finns en nybyggd lager/logistikbyggnad. Fastigheten har ytterligare byggrätt.

Kungsängen Örnäs

På fastigheten Örnäs 1:25 som ligger på Effektvägen 18 har projektering för framtida byggnation av ny lager/logistikbyggnad gjorts. Bygglov finns. Marken är anlagd och inhägnad och det finns möjlighet att hyra den tillsvidare.

Intresserad av att hyra, kontakta John Brolin

Rulla till toppen