Kommersiellt

West Estate äger och utvecklar fastigheter med inriktning på sport & businesscenter med padel, gym och coworking samt lager & logistik.

Kungsbacka

I den kända ”Nintendofastigheten” på Marios Gata i Kungsbacka har West Estate byggt Padelhall samt ett businesscenter-Sweetspot. I en modern, sportig & exklusiv miljö kan du hyra ditt kontor, här finns totalt 28 arbetsplatser och sociala ytor. Bjud in dina kunder på konferens till den senaste tekniken Whiteboard och utsikt över padelanläggningen där World Of Padel har 12 st padelbanor, butik och café. Fastigheten är under utveckling och vårt mål och vision är att skapa en ny mötesplats för sport, hälsa och business i Kungsbacka. Vill du bli en del av det?

Båstad

I Båstad vid vårt nybyggda bostadsprojekt, Brf Norrvikens Kust äger West Estate padel & tennisklubben med 2 padel och 2 tennisbanor samt klubbhus intill havet. På banorna har hela världseliten i padel spelat och tränat under de sommarveckor som padel- och tennisturneringarna varit i Båstad. Här har de mest fantastiska sporteventen hållits, bara att höra av er om ni planerar event. Intill har vi även byggt Bjärehalvöns längsta brygga där det finns möjlighet till aktiviteter. Fastigheterna färdigställdes 2018.

Halmstad

Invid Halmstad Högskola på Pilefeltsgatan kommer vi uppföra ett nytt business och sportcenter. Fastigheten kommer inrymma kontor, lager, padelhall, gym och restaurang. Tanken är att skapa en ny mötesplats för sport, hälsa och business i Halmstad. Området, där Halmstad Högskola ligger med över 12 000 studenter, har stort behov av kontor, motionsmöjligheter och restauranger. Byggnationen beräknas vara klar och verksamheten starta hösten 2022.

Trollhättan

Överby köpcentrum i Trollhättan byggs en padelhall med 12 st padelbanor. Byggnationen beräknas vara klar och verksamheten starta hösten 2022.

Kungsängen Viby

I det mycket expansiva området Brunna i Upplands-Bro kommun äger och utvecklar West Estate 2 lager/logistikfastigheter.

På fastigheten Viby 19:97 på Mätarvägen 7 finns en nybyggd lager/logistikbyggnad. Fastigheten har ytterligare byggrätt.

Kungsängen Örnäs

På fastigheten Örnäs 1:8 som ligger på Effektvägen har projektering för byggnation av ny lager/logistikbyggnad påbörjats.

Intresserad av att hyra, kontakta John Brolin

Scroll to Top