Om Oss

Vi arbetar med nytänkande arkitekter, Sveriges ledande byggbolag och de mest innovativa köks- och badrumsföretagen för att skapa kvalitativa bostäder i geografiskt sett attraktiva lägen.

Vårt koncept

För oss handlar det
om att skapa något
mer än bara en
bostad.

Vi skapar högkvalitativa boenden i geografiskt sett attraktiva delar i Sverige. I våra bostadsprojekt med dess närliggande miljöer finns alltid möjligheten till både en aktiv livsstil och avkopplande vardag, helt efter de boendes egna önskemål. Ett boende hos oss ska ge våra köpare en ökad livskvalité och ett nytt sätt att leva.
Vår vision

Ett personligt engagemang i varje bostadsprojekt ger den absolut bästa slutprodukten till våra köpare.

Vi har ett genuint intresse och brinner verkligen för de bostadsprojekt vi väljer att genomföra. Vår målsättning är att slutprodukten ska vara den absolut bästa till er som kund. Vi är personligen med genom hela processen, då det enligt oss är detaljerna som gör skillnad. Ingenting lämnas till slumpen.
I jämförelse med de större aktörerna i branschen med stora organisationer så är vi ett mindre team som engagerar oss med hjärta och själ i varje bostadsprojekt. Vi vill inte vara störst – vi vill vara bäst, för våra köpares skull.

Vår historia

John har efter sin civilingenjörsexamen i fastighetsekonomi 1994 drivit ett värderingsföretag och startade ett av de första bolagen i Göteborg som ombildningskonsult av bostadsrättsfastigheter 2001. Anna har sin bakgrund inom marknadsföring, design och inredning. Hon har även jobbat ett par år som fastighetsmäklare i Göteborg. Jonas har jobbat med marknadsföring och försäljning och senast som fastighetsmäklare där han varit delägare i ett av de större fastighetsmäklarkontoren i Stockholms innerstad.
Sedan 2002 då West Estate grundades har John och Anna byggt om ett antal äldre centralt belägna fastigheter till bostadsrätter och parallellt fram till idag genomfört ett par nyproduktionsprojekt i form av livsstilsboenden på olika intressanta orter i Sverige. Bolaget har haft en stark utveckling de senaste fem åren där Jonas nu anslutit som delägare och är operativt ansvarig för företagets kommande livsstilsboenden.
Rulla till toppen